Поръчки: 0896 708 790 Рекламации и замяна: 0896 863 660 / 0889 595 991

Доставка и връщане

Как се доставят поръчките?

PONKI.BG доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Speedy. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg/bg/speedy-offices-automats.

За максимално удобство и коректност , всяка заявка пристига с опция „преглед и тест“. В случай, че моделът не Ви допада или размерът не Ви става, може на момента да го откажете на куриера.

При отказ от поръчка след извършен преглед и/или тест клиентът е задължен да заплати куриерските разходи по пратката.

Цена до oфис : 4лв - 5лв
Цена до адрес: 5лв - 6лв

Ако сте заплатили поръчката си:

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продуктът да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избран от Вас модел или ще Ви възстановим пълната стойност, която сте заплатили за него.

Как да подменя размера?

Ако желаете да направите замяна е напълно достатъчно да попълните формуляра , който ще получите заедно с пратката.

В случай , че имате нужда от допълнителна помощ , моля свържете се с нас по най-удобния за Вас начин – на телефон 0889 59 59 91 или 0896 86 36 60, пишете ни съобщение на Facebook страницата ни facebook.com/ponkibg или на имейл contact@ponki.bg. При замяна куриерската услуга в двете посоки е за ваша сметка.

Как мога да върна закупен продукт?

Ако желаете да върнете продукт към нас и да Ви възстановим сумата по него, трябва да ги изпратите обратно на адреса , от който сте го получили. Ако не пазите товарителница и не знаете от кой адрес Ви е изпратена може да направите справка на тел.: 0889595991 или 0896863660 Връщането задължително трябва да е с опция „Преглед“ и с наложен платеж, равен на стойността на артикула, който ни връщате. След като получим артикула, ще може да получите парите си в брой от куриерската фирма на следващия работен ден.

Какъв е срока за обработка и доставка?

Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден като и се доставят в рамките на 4 работни дни, но най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера.

В събота доставките до офис се извършват до 13:00 тъй като куриерските фирми работят от 9:00 до 13:00 часа, а заявките, които са до адрес се доставят след уикенда.

Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота след 12:00 часа и неделя се обработват в Понеделник. Пратките до адрес могат да бъдат доставени в Събота с допълнително указание, за което дължимата стойност на доставката се увеличава с 2лв. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

ВИНАГИ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ!