Поръчки: 0896 708 790 Рекламации и замяна:  0896 863 660 / 0887 771 027 

За нас

Няколко думи за нас

Повече от десетилетие PONKI е предпочитана марка за детски обувки, благодарение на изграденото доверие на българските семейства към нас.

Мисията ни е да предлагаме на българския пазар най-добрите детски обувки, притежаващи всички свойства за правилното оформяне и развитие на детското стъпало.

Прочети повече

Продуктите се произвеждат с огромно внимание към всеки детайл по поръчка нашите дизайнери, които създават колекции, отличаващи се с неповторим стил и дизайн в синхрон с последните модни тенденции.

Амбициозната задача да отговорим на всеки вкус и предпочитание постигаме с изключително голям асортимент. Изработката на моделите от висококачествени естествени материали е гаранция за издръжливост, практичност, защита и удобство.

В онлайн магазина може да намерите най-актуалните модели на оптимални цени от бебешка до юношеска номерация. За Ваше улеснение, артикулите в сайта са разделени на различни категории и подкатегории, в които може да намерите информация за всеки един модел.

Ние от екипа от на PONKI се стремим винаги да сме на разположение и ще се радваме да съдействаме , ако се нуждаете от нашата помощ и консултация.

Защо да изберете нашите обувки